Är det Citronsyra i Sambal oelek?

Hej!

Jag hoppas att det bara är tillfälligt som ni har övergått från ättiksyra till citronsyra som surhetsreglerande medel i er Sambal oelek. Liksom många andra tål jag inte citronsyra (och annat) som har tillverkats med hjälp av mögelsvampen Aspergillus niger. Jag hoppas att ni kommer att ändra tillbaka till ättiksyra så att jag kan äta Sambal oelek igen.

Vänliga hälsningar /Jenny
Jenny

Kommentarer

  • Hej Jenny,

    Tack för din fråga!
    Det är ett nytt recept på Sambal Oelek från Lucullus och det innehåller framåt Citronsyra.
    Vi beklagar att du inte kan konsumera denna produkt längre på grund av detta och vi tar din feedback vidare till vår produktchef för Lucullus.

    Vi hoppas du kan hitta en motsvarighet på marknaden.

    Vänliga hälsningar,
    Erika

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.