Välkommen till Haugen-Gruppens kund- och supportforum! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer!
Ett av Skandinaviens starkaste dagligvarubolag som marknadsför och säljer egna och internationellt välkända och starka varumärken. Vi berikar matkulturen i Sverige, Norge, Danmark och Finland med internationella smaker och trender. Vår målsättning är att vara ledande i att introducera samt vidareutveckla spännande varumärken för både dagligvarumarknaden, restaurang och storhushåll.
Tack för din fråga! Som svar på din fråga så behöver du inte koka burken av Törsleffs Dulce de leche när du ska baka en banoffeepaj.
(Om du däremot hade haft en burk med kondenserad mjölk så hade du kunnat koka burken i ca 4h för att få karamelliserad mjöl = dulce de leche).
Kan varmt rekommendera följande recept på banoffeepaj: https://www.torsleffs-sverige.se/recept/banoffee-pie/.
Happy bakning! 😀
Vänliga hälsningar,
Jenny