Finns det gluten i Blue Dragon Hoisinsås?

Blue Dragon Hoisinsås på glasburk innehåller inte gluten. Dock finns det andra Hoisin-produkter i vårt sortiment som innehåller soja framställt med vete.

Vi hänvisar er alltid att läsa på förpackningen då vete är en allergen måste detta alltid deklareras tydligt med fet stil eller versaler i ingrediensförteckningen.
Victoria Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.