Finns det gluten i Blue Dragon Sojasås?

Blue Dragon sojasås är framställd av sojabönor som får fermenteras med vete, den är inte glutenfri.

Nivåerna av gluten i vår soja är 14% (140000ppm) men kan variera från produkt till produkt.

Det finns dock även tillverkning av soja där sojabönorna fermenteras med ris istället och detta är att rekommendera för dig som undviker gluten.
Victoria Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.