Finns det gluten i glukossirap som Konfekta använder?

De godisar som innehåller glukossirap är inte glutenfria.

Glukossirapen är producerad av vete och eftersom detta är en allergen så står detta tydligt markerat i fetstil eller kursivt i innehållsförteckningen.
Victoria Rapportera olämpligt innehåll

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.