Till senaste kommentaren

Vad är skillnaden på era Gelatinblad?

Vad är skillnaden mellan gelatinblad extra guld och dem andra som bara heter gelatin blad ? (Förutom storleken på bladen)


Kommentarer

  • Hej Markus,

    Tack för din fråga!

    Det vi kan säga om Törsleff's Favorit gelatinblad är att de har kvalitén extra guld, som är en mycket hög kvalité. De används till bland annat fromage, mousse, godis och tårtgelé.
    Gelatinpulver kommer som namnet avslöjar i pulverform istället för de hårda bladen. 1 tsk gelatinpulver motsvarar 2 stycken gelatinblad.

    Den förpackning med 500g Gelatinblad distribuerar vi endast till restauranger, storkök och grossister bland annat.
    Men det är skillnad på dessa gelatinblad jämfört med de som man kan köpa i dagligvaruhandeln. Gelatinbladen till storkök har ett lägre s.k. bloom-värde och är därför tjockare och tyngre i bladen för att de ska ge samma effekt som bladen du kan köpa i dagligvaruhandeln.

    Hälsning,
    Erika
  • Hej
    Tack för hjälpen 😀 då har jag koll på läget 👍
    Markus

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.