Är Green Choice surkål pastöriserad?

Vår ekologiska surkål från Green Choice är pastöriserad, vilket resulterar i en längre hållbarhet.

Surkålen är ett perfekt tillbehör till korv, som snacks, sallad och mycket mer.
Njut av den goda smaken!
Victoria Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej! Gör pastöriseringen att risken för tex botulism bakterier försvinner eller kan de finnas ändå?
    Linnea
  • Hej, Linnea,

    I regel växer denna bakterie inte i miljöer som har ett pH värde under 4,6. Vår surkål från Green Choice har ett pH värde på ca 3,2 vilket gör att denna bakterie inte kan växa.

    Utöver det pastöriserar vi också surkålen för att göra den till en mikrobiologisk stabil produkt.

    Med vänlig hälsning,
    Erika

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.